Kelder – F i X & Beton-Herstel

Kriztal® maakt uw kelder duurzaam waterdicht

Op het verhelpen van een lekkage kelder of souterrain 30 jaar garantie.

Lekke kelder? Water in de kelder?

Benelux Vastgoed Services BV maakt uw kelder duurzaam waterdicht.

Heeft u last van een lekke kelder of souterrain? Water in de kelder? Kies dan voor een duurzame oplossing die de oorzaak van de vochtproblemen aanpakt en niet voor een reparatiemethode die enkel de gevolgen van een lekkage verhelpt. Wij van Benelux Vastgoed Services BV maken gebruik van Kriztal® producten. Deze producten zorgen ervoor dat uw kelder of souterrain weer waterdicht wordt. Wij maken kelders waterdicht met dertig jaar garantie.

Wordt u geconfronteerd met vocht gerelateerde klachten in uw kelder of souterrain of zelfs nog erger een lekkage?

Kies dan voor een duurzame oplossing die de oorzaak van de vochtproblemen aanpakt en niet voor een reparatiemethode die enkel de gevolgen van een lekkage verhelpt. Wanneer u alleen de gevolgen van een lekkage kelder of souterrain laat verhelpen is de kans groot, dat u op middellange termijn weer geconfronteerd wordt met vochtproblemen. Ons advies. Pak voor het oplossen van vochtproblemen in uw kelder of souterrain de oorzaak aan. Kriztal® producten bieden u deze mogelijkheid. Zij zijn ontwikkeld voor het wegnemen van de oorzaken van de vochtproblemen. Door het verhelpen van de oorzaken lossen Kriztal® producten ook duurzaam de gevolgen op. Er wordt een garantie verstrekt van tenminste 30 jaar!

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die deze problemen aanpakt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn ook op zoek naar bedrijven of gedreven mensen, met name ZZP-ers die wij opleiden tot vakmensen om kelders waterdicht te maken met onze Kriztal® producten in de provincie Noord Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Noord Brabant en Limburg.
Wij leveren onze Kriztal® producten ook in de landen België, Duitsland en Luxemburg.

Meld jezelf aan als je deze werkzaamheden wil gaan doen: Kelders waterdicht maken.